ZAGREB-NOVI ZAGREB - Proaktiva - poslovna škola

Virtualni jumbo plakati - Zagreb-Novi zagreb - Proaktiva - poslovna škola

2520
iznajmljenih
Proaktiva - poslovna škola

Proaktiva - poslovna škola

Proaktiva - poslovna škola

Tvrtka Proactiva je licencirana za human resources management i održavanje edukacijskih programa iz oblasti pregovaranja, prodaje, marketinga, komunikacijskih vještina i prezentacijskih tehnika.

Od veljače 2004. godine naša tvrtka je postala licencirani partner za provedbu "Garuda HR Tools" alata koji su poznati i priznati u cijelom svijetu. Posebnost Proactive je u tome što maskimalno nastojimo prilagoditi svoje programe potrebama klijenata i tako doprinijeti poslovnoj efikasnosti polaznika nakon edukacije.

Od 1994. do danas, primjerice, održali smo više stotina seminara, a naše programe pohađalo je po nekim procjenama oko 10.000 ljudi najširih managerskih struktura u Hrvatskoj i inozemstvu. Evaluacija koju dobijamo od polaznika koja je, mjereno objektivnim "SESM" mjerilima (Supreme Evaluation System Methodology) u rangu su prosječne ocjene od 4,8762 što smatramo našim ponosom i obavezom. Posebnim motivacijskim metodama potičemo naše predavače na neprestano profesionalno usavršavanje, tako da se tri puta godišnje šalju u svjetske centre na REM module (Re-training Educational Modules), odnosno na prikupljanje najsvježijih i najnovijih informacija sa ciljem da budu "up-to-date" sa svjetskim trendovima na poljima koje predaju našim polaznicima.

U Proactivi to držimo svojom moralnom i profesionalnom obavezom prema našim klijentima, a istovremeno i dijelom naše poslovne filozofije koja se može sažeti u Marcuseovoj maksimi – "Budimo realni – tažimo nemoguće".

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice