ZAPREŠIĆ - Prirodna kozmetika LIST

Virtualni jumbo plakati - Zaprešić - Prirodna kozmetika LIST

2533
iznajmljenih
Prirodna kozmetika LIST

Prirodna kozmetika LIST

Prirodna kozmetika LIST

KOZMETIČKI PROIZVODI I DODACI PREHRANI

Kvalitetni proizvodi, sigurni i ugodni za organizam koji potiču prirodne procese zaštite, obnove i njege, te djeluju stimulativno i umirujuće na organizam.

Kombinacijom starih, tradicijskih biljnih pripravaka i recepata te novih i suvremenih tehnologija postignut je sklad i harmonija svih proizvoda na kojima će Vam Vaš organizam biti zahvalan.

LIST kozmetički proizvodi sadrže najfinija, hladno prešana ili organska biljna ulja, eterična ulja, prirodne voskove, cvjetne hidrolate, prirodne emulgatore i konzervanse te ekstrakte biranih biljnih vrsta.

Dodaci prehrani iz LIST proizvodnje su alkoholno-vodene iscrpine i sadrže koncentrirane ekstrakte biljnih tvari, a biljne vrste koje se koriste su iz kontroliranog uzgoja ili samonikle.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice