OPATIJA - Prirodna kozmetika

Virtualni jumbo plakati - Opatija - Prirodna kozmetika

2533
iznajmljenih
Prirodna kozmetika

Prirodna kozmetika

Prirodna kozmetika

Počeci kozmetike Elementals by J. sežu u 2000 godinu kada je nastao prvi proizvod (naše Čarobno ulje) i ideja o prirodnoj kozmetici..

Kao Aromaterapeut odlazim u Austriu gdje dodatno stječem potrebno znanje i kreće relizacija ove kozmetičke linije koja danas ima preko 140 vrsta proizvoda.

Ljubav prema prirodi je oduvijek bila jedan važan dio mog odrastanja i još kao maloj djevojčici intresantnija su mi bila lutanja šumom i livadama nego igranja lutkama.

Koža je naš najveći organ i stoga je trebamo pravilno njegovati i hraniti. Kao što u organizam unosimo svježe namirnice isto tako i koža treba svježe pripremljenu kremu.

Mi nudimo dnevno svježe napravljene proizvode i na to smo veoma ponosni.

www.prirodnakozmetika.hr

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice