ZAGREB-DONJI GRAD - POTOMAC d.o.o. - academia-cravatica.hr

Virtualni jumbo plakati - Zagreb-Donji grad - POTOMAC d.o.o. - academia-cravatica.hr

2524
iznajmljenih
POTOMAC d.o.o. - academia-cravatica.hr

POTOMAC d.o.o. - academia-cravatica.hr

POTOMAC d.o.o. - academia-cravatica.hr

Academia Cravatica, osnovana 26. ožujka 1997. godine, je neprofitna ustanova koja se bavi proučavanjem, čuvanjem i unapređivanjem kravate kao pokretne hrvatske i svjetske baštine. Ravnatelj ustanove Academia Cravatica je prof. Marijan Bušić, a osnivač je tvrtka Potomac d.o.o. iz Zagreba.

Academia Cravatica polazi od autentične povijesne činjenice da je kravata proizašla kao izraz genija hrvatskoga naroda, te da je ovaj modni ures danas medij posredstvom kojega je moguće svijetu odaslati mnoge diskretne poruke. Šireći istinu o tome, u međunarodnoj javnosti stalno unapređujemo sliku o Hrvatima i Hrvatskoj.

Spoznaja da je kravata hrvatski izum izaziva ponos kod Hrvata na svim kontinentima, a kod pripadnika drugih naroda osjećaj uvažavanja.

S druge strane, priznavanjem dostojne uloge u povijesti kravate ponajprije francuskom narodu, koji je ovaj ures prepoznao na grudima hrvatskih vojnika u Tridesetogodišnjem ratu (1618.-1648.), a potom razvio i unaprijedio, engleskom narodu koji ga je desetak godina kasnije pronio svijetom, te svima ostalima koji su kravatu zavoljeli i doživljavaju je svojom, zauzimamo se za principe suradnje, ponajprije među samim hrvatskim ljudima, a potom i među drugim narodima, u čijim su temeljima najviši oblici civiliziranosti i uljudbe.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice