ZAGREB - Poslovni plan

Virtualni jumbo plakati - Zagreb - Poslovni plan

2533
iznajmljenih
Poslovni plan

Poslovni plan

Poslovni plan

Tvrtka Maneo d.o.o. bavi se poslovnim savjetovanjem iz područja financija, strateškog i investicijskog planiranja te marketinga. Specijalizirali smo se za unapređivanje organizacijskih i projektnih rješenja za malo i srednje poduzetništvo, pripremu projekata za financiranje te pomoć pri osnivanju i usmjeravanju poslovnih subjekata izradom poslovnih i investicijskih planova, studija izvedivosti i marketinških studija te savjetovanjem.

Naš tim mladih, visokoobrazovanih ljudi ponudit će kvalitetna i primjenjiva rješenja Vaših problema, a sve to u najkraćem mogućem roku. Redovitim usavršavanjem i educiranjem svojih suradnika u mogućnosti smo uspješno pripremiti i/ili provesti željeni projekt za Vas.

U svom radu redovito pratimo sve suvremene publikacije, zakone, propise, natječaje i kretanja na tržištu važna za naše klijente. Pravodobne informacije temelj su uspjeha Vaše tvrtke i upravo zato ćemo Vas odmah obavijestiti o svim novostima važnima za Vaše poslovanje.

Bogata ponuda naših usluga proizlazi iz vrijednog poslovnog iskustva stečenog dugogodišnjim radom u raznim područjima gospodarskih djelatnosti. Multidisciplinarni pristup, analitičke vještine i poduzetni duh glavne su kvalitete našega rada.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice