ZAGREB - Portal za promicanje redovničkog života - Susret.net

Virtualni jumbo plakati - Zagreb - Portal za promicanje redovničkog života - Susret.net

2531
iznajmljenih
Portal za promicanje redovničkog života - Susret.net

Portal za promicanje redovničkog života - Susret.net

Portal za promicanje redovničkog života - Susret.net

Susret.net je Portal za promicanje redovničkon načina života.

Poziv nije kao neka matematička jasnoća, nego to je sigurnost vjere kao što je bio slučaj sa Abrahamom kojega Bog zove da krene u nepoznato.

Otvaranjem ove mrežne stranice dovršili smo veliki projekt pod nazivom „Susret“ koji obuhvaća facebook stranicu „Susret: zovem te“, časopis „Susret“, istoimeni dokumentarni DVD, te ljetni kamp za mlade u Cresu, koji se također zove „Susret“. Cjelokupnom je projektu cilj promicanje posvećenog, i napose redovničkog života. To je tema o kojoj se često govori, a još uvijek premalo zna.

Na dijelu stranice vezanom za Duhovni poziv, možete pronaći:

  • Pitanja i odgovore o Duhovnom pozivu
  • Razmišljanja o pozivu
  • Svjedočanstva onih koji su se odazvali pozivu

Ukoliko želite upoznati redovništvo ili vas zanimaju neke informacije ili imate neka pitanja posjetite našu stranicu www-susret.net i stupite u kontakt s jednim od redovnika ili redovnica

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice