ZAGREB-NOVI ZAGREB - Porezi.net

Virtualni jumbo plakati - Zagreb-Novi zagreb - Porezi.net

2530
iznajmljenih
Porezi.net

Porezi.net

Porezi.net

Poštovani posjetitelji,

dobrodošli na web stranice porezi.net koje vam omogućuju da se informirate u svezi poreza, doprinosa i drugih javnih davanja. Ažurirani su svi porezni propisi koji se primjenjuju od 01.01.2013. godine.

Administrator i idejni tvorac ovih stranica je Nikša Crljen, mr. sci. Ideja da uređujem ovakav tip web stranica je što sam uočio da osim stranica Porezne uprave i komercijalnih stranica izdavača časopisa sa članarinom, nema web stranica koje na jednostavan i besplatan način pomažu stručnjacima iz toga područja.

Kako je sastavni dio moga posla prikupljanje svih podataka u svezi domene iz poreza i doprinosa, odlučio sam te podatke podijeliti sa vama. U sastavljanju web stranica je pripomoglo i dugogodišnje iskustvo u velikim društvima kao porezni stručnjak i kao porezni inspektor u Financijskoj policiji, a podredno sam i ovlašteni revizor (neaktivan).
Vrlo rado ću objaviti svaki stručni članak u vezi poreza i drugih javnih davanja, koji ispunjava stručne kriterije objave. Svaki posjetitelj može na e-mail adresu administratora poslati svoj članak i eventualna dodatna objašnjenja uz članak.

Za objavljeni članak autor ne može očekivati naknadu, jer su u pitanju nekomercijalne web stranice.

Želim vam ugodno surfanje po web stranicama porezi.net!

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice