DARUVAR - Poljodar - sjemenarstvo, dorada sjemena, hibridi

Virtualni jumbo plakati - Daruvar - Poljodar - sjemenarstvo, dorada sjemena, hibridi

2533
iznajmljenih
Poljodar - sjemenarstvo, dorada sjemena, hibridi

Poljodar - sjemenarstvo, dorada sjemena, hibridi

Poljodar - sjemenarstvo, dorada sjemena, hibridi

Poljodar tim d.o.o. je poljoprivredno poduzeće u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Daruvaru. Osnovna djelatnost poduzeća je proizvodnja i uzgoj žitarica, dorada sjemena, prerada kukuruza te pružanje usluga i trgovina.

Zemljište od 1500 hektara u posjedu Poljodar tima, na kojem se temelje poslovi ovako širokog obima, nalazi se u Poilovlju na krajnjem zapadnom rubu Slavonije, dvadesetak kilometara od Daruvara. Strpljenjem i upornošću već tridesetak godina intenzivno se radi na uređenju zemljišnih površina, njihovom melioriranju, ujednačavanju i poravnavanju, a rezultat tog rada je kompletno uređena infrastruktura. Uređene su ceste, kanali za odvod vode, izvedena kvalitetna drenaža itd. Ovaj dio Poilovlja nema problema sa sušom, a obranjen je i od poplava.

Ulaskom u novo stoljeće razvojno je učinjen još jedan veliki korak. Godine 2001. investirano je u protočnu sušaru, silose, mlin za preradu kukuruza, doradu sjemena te kontrolni laboratorij. 2004. godine izgrađena je linija za sušenje sjemenskog kukuruza, novi skladišni prostor i opremljena dorada najmodernijom tehnologijom. Sav urod kompletno se obrađuje u navedenim objektima, a kvaliteta učinjenog je izvrsna.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice