ZAPREŠIĆ - Polivar-inox

Virtualni jumbo plakati - Zaprešić - Polivar-inox

2533
iznajmljenih
Polivar-inox

Polivar-inox

Polivar-inox

Naše poduzeće osnovano je 1992.godine i od tad se bavimo izradom visoko kvalitetnim bravarskim radovima od nehrđajućih – INOX materijala i crne metalurgije. Dugogodišnje iskustvo i znanje garancija su naše kvalitete. Uz pomoć tehnologije izrade koja se koristi u današnjici i našeg iskustva spremni smo Vašu zamisao pretvoriti u stvarnost.

Naš cilj je zadržati profesionalnost u izradi INOX galanterije te smo u tom segmentu proizvodnju opreme prilagodili Vama, kao potrošačima koji imate svoje vizije opremanja interijera i eksterijera okoline u kojoj živite.Naš proizvodni program veoma je širok i obuhvaća izradu rezervoara, vanjskih i unutarnjih ograda, karniša, pragova, rukohvata, nogo naslona, stupića, vješalica, stolova i ostalog.

Poslove izvodimo prema vašim željama, projektnoj dokumentaciji ili našim prijedlozima te Vam se unaprijed zahvaljujemo što ćete nam dati priliku da Vam damo ponudu.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice