PULA - Poliklinika za baromedicinu Oxy

Virtualni jumbo plakati - Pula - Poliklinika za baromedicinu Oxy

2531
iznajmljenih
Poliklinika za baromedicinu Oxy

Poliklinika za baromedicinu Oxy

Poliklinika za baromedicinu Oxy

Medicinska djelatnost baromedicina, koja se kod nas i u svijetu razvija u posljednjih četrdesetak godina, bila je prvenstveno u funkciji vojske i policije, i to najprije za intervencije na moru.

Od 1996. Poliklinika za bromedicinu OXY Pula započela je posao razvoja civilne hiperbarične medicine u Hrvatskoj.

Poliklinika za baromedicinu i medicinu rada OXY je privatna specijalizirana zdravstvena ustanova koja djeluje u području hiperbarične medicine.

Temeljna djelatnost je liječenje kisikom koji se udiše pri povišenom tlaku (hiperbarični kisik) za liječenje bolesti kod kojih je nedostatak kisika važan dio sveukupnih tegoba.
Komore se tlače zrakom, a liječenje se provodi putem komfornih maski za disanje. Protokoli liječenja ovise o pojedinoj vrsti bolesti ili ozljeda i mogu se izvrsno prilagoditi potrebama svakoga pacijenta.

U javnosti je primjena hiperbaričnog kisika HBOT najpoznatija po liječenju unesrećenih ronilaca, premda je njihovo liječenje najmanji dio naše djelatnosti.
Naše najbrojnije aktivnosti su usmjerene ka liječenju niza bolesti i stanja:

  • Moždani udar
  • Ozljede glave
  • Multipla skleroza
  • Paraplegija
  • Toksična encefalopatija (otrovanje s ugljičnim monoksidom)
  • Bolest krvnih žila srca
  • Bolesti perifernih krvnih žila
  • Pareza ličnog živca
  • Sportske ozljede

Baromedicinasve više osvaja i područje rehabilitacije poslovnih ljudi od stresa i svakodnevnih poslovnih frustracija.
Uz ronioce, poduzetnike i domaće pacijenata, učestali klijenti barokomore su i hrvatski vrhunski sportaši. HBOT u sportskoj medicini i medicinskoj rehabilitaciji doprinosi bržem i učinkovitijem oporavku nakon fizičkih naprezanja i iscrpljivanja, kao i bržem povratku punoj sportskoj aktivnosti nakon sportskih ozljeda.
Liječenje kroničnih rana postiže se uključivanjem hiperbaričnog kisika u liječenje koje dovodi do oporavka stanične sredine u kojoj se mogu odvijati procesi cijeljenja rane i protubakterijski mehanizmi.

Djelatnici Poliklinike Oxy stoje na raspolaganju za sve upite te će rado odgovoriti na sva pitanja i dati odgovarajući savjet, kako bi se na vrijeme poduzele mjere očuvanja zdravlja.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice