VIROVITICA - Podravski mlin - Proizvodnja brašna

Virtualni jumbo plakati - Virovitica - Podravski mlin - Proizvodnja brašna

2524
iznajmljenih
Podravski mlin - Proizvodnja brašna

Podravski mlin - Proizvodnja brašna

Podravski mlin - Proizvodnja brašna

Prerada žitarica mlinu u Podravskim Sesvetama započela je u ranim pedesetim godinama. Tada su potrošači dolazili uglavnom sa zaprežnim kolima, a kasnije traktorima te su svoju pšenicu mijenjali za brašno i stočno brašno, a usluga se plaćala takozvanim „ušurom“. Mlin je vršio usluge za područje Podravskih Sesveta i okolnih naselja.

Posao se odvijao po sličnim principima sve do 1990. godine kada dolazi do velikog zaokreta.

Mlin ulazi u veliku rekonstrukciju i ulaganje u modernizaciju tehnologije i povećanja kapaciteta te proizvodnju usmjerava prema trgovačkim kućama, proizvođačima kruha, peciva i tjestenina te tvornicama stočne hrane na području cijele Hrvatske. U to vrijeme se pokazala potreba za vlastitim voznim parkom te se kupuju kamioni za prijevoz repromaterijala i dostavu gotovih proizvoda.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice