SPLIT SJEVER - Pleksus d.o.o.

Virtualni jumbo plakati - Split sjever - Pleksus d.o.o.

2531
iznajmljenih
Pleksus d.o.o.

Pleksus d.o.o.

Pleksus d.o.o.

Pleksus d.o.o. je Agencija za posredovanje u prometu nekretnina, koja u sklopu tvrtke ima i knjigovodstveni servis, što omogućuje našim klijentima i investitorima cjelokupnu uslugu po pitanju savjetovanja, kupnje i prodaje nekretnina, usluge zamjene i iznajmljivanja.
U suradnji s našim partnerima omogućujemo sve usluge u vezi nekretnina što uključuje i izradu certifikata energetske učinkovitosti, legalizaciju i etažiranje nekretnine; dajemo pravnu pomoć i procjenu kod ovlaštenih vještaka, te omogućujemo arhitektonske usluge interijera i eksterijera, adaptacije i restauracije od strane ovlaštenih tvrtki te sve vrste građevinskih radova uz nadzor projektnog ureda.

Ono što nas izdvaja od konkurencije je velika mreža suradnika, kao i partnerski ugovori s agencijama iz inozemstva, posebice uz rusko tržište.
Sve druge informacije možete dobiti na našim web stranicama, telefonski putem E-maila ili osobno u prostorijama agencije.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice