SAMOBOR - Plečko Informatika - Make it so

Virtualni jumbo plakati - Samobor - Plečko Informatika - Make it so

2533
iznajmljenih
Plečko Informatika - Make it so

Plečko Informatika - Make it so

Plečko Informatika - Make it so

Plečko Informatika j.d.o.o. je mlada tvrtka osnovana 2016 godine u Samoboru i u privatnom je vlasništvu.

Tvrtka se bavi proizvodnjom, integracijom te prodajom informatičke opreme, kao i stručnim uslugama, te projektiranjem, instalacijom i održavanjem komunikacijskih i mrežnih sustava.

U svojem radu, tvrtka se od samih se početaka oslanja na partnerstva sa mnogim svjetski poznatim IT kompanijama, među kojima svakako treba spomenuti Microsoft, VMware, Cisco te Avira, AVG i MikroTik.

Cilj nam je sakupljeno znanje i iskustvo te najmodernije informatičke tehnologije ugraditi u informacijske i komunikacijske sustave svojih klijenata i partnera, svakodnevno ih održavati u stanju pune raspoloživosti kako bi naši korisnici u svakom trenutku imali punu dostupnost do svojih podataka.

Za više informacija posjetite našu stranicu klikom na: Plečko Informatika

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice