BJELOVAR CENTAR - Pero Tomas

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar centar - Pero Tomas

2533
iznajmljenih
Pero Tomas

Pero Tomas

Pero Tomas

Kao i većina mladih, i Pero najprije počinje s vježbanjem utezima kod kuće. Bilo je to 2002. na tavanu dvorišne zgrade s jednostavnim betonskim utezima ''domaće proizvodnje''. Pero je tada imao nepunih 13 godina i završavao je 6. razred osnovne škole. U počecima je to bilo nekoliko osnovnih vježbi kao i u većine samoukih početnika.

Pero je od malena pokazivao izraziti sportski duh i želju za pobjedom. To je u početku bilo najviše vidljivo kroz nogomet koji je često igrao s prijateljima na obližnjem igralištu. Pero se u najmanju ruku pokazivao žustrim igračem koji nipošto nije volio gubiti, a nemalo puta se želio odmjeriti i sa krupnijima i starijima od sebe.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice