VIROVITICA - Oslikavanje svile

Virtualni jumbo plakati - Virovitica - Oslikavanje svile

2524
iznajmljenih
Oslikavanje svile

Oslikavanje svile

Oslikavanje svile

Zovem se Slavica Vitković. Rođena sam u Đurđevcu 1962. godine. Danas živim u Pitomači.
Otvorila sam obrt pod nazivom "SMV" obrt za umjetnost i dizajn. Djelatnosti mog obrta vezane su najvećim dijelom uz svilu i svilarstvo koja je vezana za hrvatsku tradicijsku kulturu. Izradom prezentacije o svili i prezentiranjem, upoznala bi sve zainteresirane o povijesti svile, uzgoju dudovog svilca, oslikavanju svile te svim prednostima prirodne tkanine, koja zbog svojih osobina, uistinu zaslužuje naziv "kraljica vlakana". Isto tako održavat ću kreativne radionice u tehnici oslikavanja svile a i drugim tehnikama za odrasle i djecu.

Sklonost prema likovnom izražavanju pokazujem još od djetinjstva. Intenzivnije se bavim slikanjem unazad trinaest godina, otada polazim i više slikarskih tečajeva: oslikavanja svile u Bjelovaru te tečaj crtanja i slikanja profesionalnog slikara Ivana Lovrekovića u Pitomači. Članica sam likovne udruge „Kloštranska paleta“ iz Kloštra Podravskog i „Duge“ iz Pitomače.

S udrugom „Kloštranska paleta" i "Duga" Pitomača sam više puta skupno izlagala i poklanjala svoje radove u dobrotvorne svrhe. Do sada sam tri samostalne izložbe.

Prvu u Gradskoj knjižnici u Virovitici, a drugu u Narodnoj knjižnici u Virju, a treću u Galeriji Kupola Gradske knjižnice u Zagrebu. Četverogodišnjim polaženjem tečaja Likovnog kluba „Paleta“ iz Koprivnice i završenim IV. naprednim stupnjem, stekla sam crtačka i slikarska znanja u tehnici olovke, ugljena, suhog pastela, akvarela te ulja na staklu i platnu.

Sve ove tehnike postale su nezaobilazan temelj u mom stvaralaštvu na svili.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice