BJELOVAR - NK Bjelovar

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar - NK Bjelovar

2508
iznajmljenih

NK Bjelovar

NK Bjelovar

Prvi nogometni klub u Bjelovaru osnovan je i utemeljen 10. listopada 1908. godine pod imenom „Oxford“, a igrači su uglavnom bili đaci Gimnazije i studenti okupljeni oko društva „Sokol“.

U tih više od 110 godina smjestio se bezbroj tuga i žalosti, pobjeda i poraza, golova i čudesnih akcija, a ono što je najvažnije, tu nema kraja jer bjelovarska nogometna rijeka teče i dalje. NK Bjelovar teži ka jedinstvenom cilju, a to je elitni drugoligaški razred, za što ima podlogu u iznimno uspješnoj Nogometnoj školi. Sa skorašnjom izgradnjom novog Gradskog stadiona posložit će se i uvjeti za uspjeh.

www.nkbjelovar.hr

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 1.000 kn sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice