VINKOVCI ISTOK - Nexus

Virtualni jumbo plakati - Vinkovci istok - Nexus

2530
iznajmljenih
Nexus

Nexus

Nexus

Poduzeće „NEXUS” počeo je s radom u travnju 2000. Godine.

Tijekom godina ulažući u strojeve, alate i pribor te zapošljavajući pretežno mlade djelatnike kojih trenutno zapošljava 60 i obučavajući ih sukladno napretku tehničko informacijskog profila.

Poduzeće je stalnim rastom dosegnuo trenutnu veličinu i kapacitete koji su zahvaljujući kontinuiranom praćenju zahtjeva industrije rezultirali u zahtjevnijim projektima, najvećim dijelom izvan granica Hrvatske.

Naša djelatnost je strojna obrada metala te proizvodnja dijelova za strojeve za zavarivanje, automata i robota koji se koriste u autoindustriji, kao i projektiranje u strojarstvu u najširem smislu, u zaokruženim tehnološkim procesima, na jednom mjestu, u dogovorenim rokovima.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice