NOVI VINODOLSKI - Navitech

Virtualni jumbo plakati - Novi Vinodolski - Navitech

2530
iznajmljenih
Navitech

Navitech

Navitech

Tvrtka Navitech osnovana je 1993. godine i specijalizirana je za kompletnu brigu o Vašem plovilu po principu "ključ u ruke". Osamnaest godina iskustva na području Brodogradnje garancija su visokoj kvaliteti pruženih usluga i optimalnim uvjetima servisa i skladištenja Vašeg plovila.

Uz pomoć našeg, konstrukcijski jedinstvenog, trodimenzionalnog dizala smještenog na našem gatu u luci Novi Vinodolski, sigurno dižemo i spuštamo plovila i jahte do 20T težine.

Ukoliko nam ga povjerite na zimovanje i servis, Vaše će plovilo biti smješteno u našim halama u Industrijskoj Zoni Zapad, 2.5km udaljenoj od luke.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice