BJELOVAR SJEVER - Namještaj po mjeri

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar sjever - Namještaj po mjeri

2531
iznajmljenih
Namještaj po mjeri

Namještaj po mjeri

Namještaj po mjeri

Radimo sve vrste namještaja, za opremanje stambenih, poslovnih i drugih prostora.

Kuhinje po mjeri i moderne kuhinje izrađujemo koristeći najnovije tehnologije u svim fazama proizvodnje. Prilikom dizajna kuhinja koristimo se računalnom 3D tehnologijom kako bismo zajedno s Vama kreirali Vašu kuhinju iz snova. U proizvodnji koristimo moderne CNC (Computer Numerical Control – računalno navođene) strojeve da bi postigli najveću moguću preciznost i kvalitetu izrade.

Prilikom izrade namještaja za dnevne sobe nudimo veliki izbor materijala i okova, kao i kombinacije različitih materijala - iverala, furnira i medijapana. Veliki izbor boja i dekora omogućuje da se dnevni prostor uklopi s ostalim prostorima u stanu.

Kombinirajući veliku paletu boja i dekora iverala, u mogućnosti smo izraditi dizajnom vesele i zabavne dječje i mladenačke sobe prilagođene djevojčicama i dječacima. Pomoći ćemo Vam da za svoje dijete kreirate funkcionalan, a ujedno moderan i zabavan prostor za igru, učenje i odrastanje.

Izraditi ćemo Vam sav potreban namještaj za kupaonicu kako bi Vam i taj dio interijera postao ugodan i funkcionalan; ogledala, zidni ormarići za kozmetiku, ormari sa ugradbenim košarama za rublje, police....

Sav namještaj, kuhinje i ugradbene ormare izrađujemo isključivo po mjerama i željama kupca. Nudimo i ugradbene aparate za kuhinje renomiranih proizvođača.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice