ŠIBENIK - mok.hr - Šibenik portal

Virtualni jumbo plakati - Šibenik - mok.hr - Šibenik portal

2533
iznajmljenih
mok.hr - Šibenik portal

mok.hr - Šibenik portal

mok.hr - Šibenik portal

Tvrtka „mOK“ (Moć komunikacije) utemeljena je 2009. godine ali je izrasla iz dviju agencija za odnose s javnošću i opskrbu medija “Kornati media” i D.S.F koje su uspješno djelovale od 1998. godine na području novinarstva, političkog i turističkog marketinga te odnosa s javnošću.

Kažu da je u životu dobro barem nekoliko puta promijeniti posao koji radiš pa smo se tako i mi iz čisto novinarskog posla otisnuli u nešto što je spoj novinarstva, poduzetništva i umijeća komunikacije s općom i segmentiranim javnostima. Pioniri smo u spoju tih djelatnosti vjerojatno u cijeloj Hrvatskoj , a u Dalmaciji sigurno.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice