ČAKOVEC - MIPEX d.o.o.

Virtualni jumbo plakati - Čakovec - MIPEX d.o.o.

2531
iznajmljenih
MIPEX d.o.o.

MIPEX d.o.o.

MIPEX d.o.o.

Mipex d.o.o Čakovec ekskluzivni je zastupnik linije NANOGEN Expert Hair Research za Hrvatsku.


Nudimo Vam učinkovito rješenje za ćelavost i opadanje kose. Od sada ponovo možete vratiti onaj stari, tako dobar osjećaj samopouzdanja koji ste imali kada ste bujnu i gustu kosu doživljavali nečim potpuno prirodnim i nevažnim!

Nanogenove fibre sačinjene su od prirodnog keratina (istog materijala od kojeg je sačinjena i Vaša kosa), a koje se uz pomoć elektrostatičkog naboja čvrsto love za Vašu kosu. Baš kao da dodaješ novu kosu na svoju postojeću kosu, a momentalni rezultati su nevjerojatni – ljudi kažu kako se osjećaju i izgledaju do 10 godina mlađe!

Zahvaljujući našim rigoroznim istraživanjima, razvoju i posvećenosti detaljima, doktori i specijalisti za kosu širom svijeta preporučaju Nanogen kao broj 1 brend za prorijeđenu kosu.


Zašto onda koristiti nešto treće? Posjetite našu stranicu i saznajte sve o Nanogen proizvodima.

Nanogen

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice