SAMOBOR JUG - MIBOTI consult - poslovno savjetovanje i upravljanje nekretninama

Virtualni jumbo plakati - Samobor jug - MIBOTI consult - poslovno savjetovanje i upravljanje nekretninama

2531
iznajmljenih
MIBOTI consult - poslovno savjetovanje i upravljanje nekretninama

MIBOTI consult - poslovno savjetovanje i upravljanje nekretninama

MIBOTI consult - poslovno savjetovanje i upravljanje nekretninama

Osnivanjem MIBOTI consult j.d.o.o. željeli smo stvoriti modernu tvrtku koja će kroz svoje djelatnosti udovoljiti potrebama tržišta i prilagoditi se vama kao našim potencijalnim kupcima i partnerima.

Miboti consult kroz poslovno savjetovanje u dijelu samozapošljavanja želi pomoći prvenstveno nezaposlenima i mladima u pokretanju vlastitog posla, bilo kao trgovačkog društva, bilo kao obrta. Većina ljudi ima određene ideje ali rijetko se odlučuje na realizaciju, iako one kao takve otvaraju mnoge mogućnosti.

Kroz MIBOTI želimo stvoriti jedan neposredan i individualan pristup svakom potencijalnom poduzetniku te kroz savjetodavne usluge razraditi samu poduzetničku ideju, izraditi planove samozapošljavanja (mogućnost osiguranja sredstava HZZ-a) te zajedno, tijekom prve godine postojanja tvrtke ili obrta, uspostaviti osnovne poslovne procese, definirati ciljeve kao i osigurati postupno pozicioniranje na tržištu prodajom usluga ili proizvoda. Iz ovakvih početnih oblika nerijetko nastaju uspješne tvrtke I to je naš cilj. Zajedno s Vama stvorit ćemo uvjete za aktivan rad i dugoročno uspješno funkcioniranje tvrtke ili obrta.

Miboti consult svoje će snage, iskustvo i znanje usmjeriti upravo na pružanje savjetodavnih usluga malim poduzetnicima koji se bave proizvodnjom, poljoprivredom ili uslugama u turizmu. Više od 25 godina iskustva u gospodarstvu omogućuje nam da stečeno znanje podijelimo s Vama. Sa svojim suradnicima možemo biti i aktivan dionik u operativnoj provedbi svih aktivnosti potrebnih za uspješno poslovanje što uključuje i mogućnost izravnog povremenog rada u vašem radnom okruženju.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice