ZAGREB JUG - Metropola taxi

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Jug - Metropola taxi

2531
iznajmljenih
Metropola taxi

Metropola taxi

Metropola taxi

Metropola-auto d.o.o postoji već 20 godina. Tvrtka je osnovana početkom 90-tih godina i do današnjeg dana stalno je prisutna u prijevozu putnika.

U početku s velikim entuzijazmom, željama i ambicijama njenog vlasnika krenulo se malim koracima u osvajanje tržišta. S godinama te ambicije i želje prenesene su na sve djelatnike naše tvrtke. Stalnim educiranjem naših djelatnika idemo u korak s najmodernijim trendovima u prijevozu putnika u Europi.

Svi djelatnici tvrtke su profesionalni vozači dugi niz godina s velikim iskustvom u prijevozu putnika, dapače poneki su i instruktori vožnje s višegodišnjim iskustvom u toj grani djelatnosti. Poznavanje engleskog jezika je pravilo u našoj tvrtki i ono se podrazumijeva kao jedna potreba koju današnji moderan prijevoz putnika zahtijeva.

Većina djelatnika je visoko obrazovana s manirama kojih se ne bi posramili niti engleski batleri. Samim time oni predstavljaju idealne suputnike uvijek spremne na razgovor i ispunjavanje želja. Tako da vožnje s njima predstavlja još jednu veću dimenziju samog putovanja.

Što se tiče vozila u našeg voznom parku! Sva naša vozila i ona s kojima se koristimo su novijeg godišta što znači do 5. godina starosti. Opremljena su u skladu sa zakonom i propisima koje zahtjeva struka pa čak i više od toga. Komforna su, klimatizirana, udobna, prostrana s velikim prtljažnim prostorom i po potrebi opremljena dječjim sjedalicama. Primaju do 8 putnika i idealna su za duža putovanja.

Neka Vaše putovanje bude odmor, a ne zamor!

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice