ĐAKOVO - Metaloprerada - proizvodnja metalnih konstrukcija

Virtualni jumbo plakati - Đakovo - Metaloprerada - proizvodnja metalnih konstrukcija

2531
iznajmljenih
Metaloprerada - proizvodnja metalnih konstrukcija

Metaloprerada - proizvodnja metalnih konstrukcija

Metaloprerada - proizvodnja metalnih konstrukcija

Tvrtka Metaloprerada d.o.o. sa sjedištem u Đakovu, Dravska 15, privatna je tvrtka sa 26 zaposlenih, raspodijeljenih na različitim područjima djelatnosti kojima se tvrtka bavi:

PROIZVODNJA METALNIH KONSTRUKCIJA

  • različite mehaničke naprave
  • kontejneri
  • hidraulični kontejneri
  • čelični spremnici
  • poluprikolice i prikolice
  • usluge bravarske obrade
  • komponente za željeznička vozila - komponente za brodograđevnu industriju
  • komponente za građevinske strojeve (bageri, vertikalni bušači)
  • građevinska bravarija

SERVIS I PRODAJA VATROGASNIH APARATA

Na svakoj od navedenih djelatnosti, Metaloprerada d.o.o. pokazuje se kao kvalitetan i pouzdan partner brojnim eminentnim tvrtkama i institucijama.

Proizvodnja metalnih konstrukcija izvozno je orijentirana i osnovna je djelatnost tvrtke, čiji je udio u ukupnom prometu iznosi gotovo 90% ukupnog prihoda.


Ostale djelatnosti odnosno proizvodi i usluge još su uvijek orijentirane prema potrebama hrvatskog tržišta, a ulaganjem u proširenje i modernizaciju proizvodnje te osiguranjem kvalitete naših proizvoda i usluga, omogućuje nam se prisutnost na cijelom tržištu.

Udovoljiti zahtjevima kupaca ispunjavajući njihova očekivanja; poboljšavati proizvode, usluge i poslovne procese; razvoj tvrtke temeljiti na znanju, stručnosti i iskustvu zaposlenika – politika je kvalitete kojom nastojimo održavati i poboljšavati tržišni položaj naše tvrtke.

Obratite nam se s povjerenjem!

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice