BJELOVAR JUG - Metalac Inox

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar jug - Metalac Inox

2533
iznajmljenih
Metalac Inox

Metalac Inox

Metalac Inox

METALAC d.o.o. Bjelovar osnovan je 1993.g. U svom početnom razvoju bavio se izradom metalnih konstrukcija raznih namjena.

1995.g. kreće u izradu pekarske opreme što je vezano za nehrđajuće materijale, da bi 1997. godine počeo sa izradom INOX- građevinske bravarije, kada i počinje inenzivnije opremanje i razvoj tvrtke tehnologijom za obradu nehrđajućih čelika –INOX-a.Tvrtka raspolaže sa 350m2 proizvodnog i skladišnog prostora te potrebnim strojevima za obradu nehrđajućih čelika.

Za svoj dinamičan razvoj i uspješno poslovanje direktor poduzeća Metalac d.o.o. Bjelovar inž. Miroslav Druga je primio priznanje za Najuspješnijeg poduzetnika u 2003.g. i upisan je u Zlatnu knjigu najboljih HRVATSKIH poduzetnika u 2003.g.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice