OTOK KRK - Mariolina Krk

Virtualni jumbo plakati - Otok Krk - Mariolina Krk

2511
iznajmljenih
Mariolina Krk

Mariolina Krk

Mariolina Krk

Naši su stari pripremali tjesteninu od biranih sorti pšenice te ju ovisno o mogućnostima oplemenjivali jajima, a za prilog ili "contorno" poznatom krčkom janjetinom ili plodovima mora, svježim ili sušenim.

Tako su šurlice, komadić tjesta rukama oblikovan oko pletaće igle i jagnjeći žgvacet sa dodatkom ribanog ovčjeg sira postali neizostavni obrog svih naših svadbi, krštenja i velikih događaja u obiteljima hrvatskog primorja i otoka.

Da je to jelo sraslo sa nama vidljivo je i iz raznolikosti imena koji se daju istom obliku: šurlica kao opće prihvaćeni pojam, šurle u romaniziranom gradu Krku ili valjcić u Baški. Varijacije imena i oblika doživljava kvadratić od tjestazvan makarun, tak ili priko prsta također obilježje svečanih trenutaka primorskog i otočkog puka.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 1.000 kn sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice