ZAGREB DUBRAVA - Mario Valentić

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Dubrava - Mario Valentić

2533
iznajmljenih
Mario Valentić

Mario Valentić

Mario Valentić

Mario Valentić rođen je 31. kolovoza 1980. u Sisku. Po struci profesor kineziologije. Još kao tinejdžer bavi se sportom i manekenstvom. Od 2004. glumom i medijskim angažmanima. Od 2007. oženjen je za TV voditeljicu Mirnu Maras, a sin Niko rodio im se 2009.

Javnosti Mario Valentić je poznato lice.
Imalo upućeni u društvena i medijska zbivanja, sjećaju ga se prvo kao pobjedničkog lica izbora ljepote Mister Hrvatske 2003.
Kao zaštitno lice donjeg rublja (iako bi se to možda trebalo drugačije zvati), pamte ga i oni koji ne pamte dobro lica… Isto vrijedi i za Men’s Challenge 2009.
Pa su ga onda gledali kao tumača lika Borne Novaka iz sapunice „Zabranjena ljubav“ i Luigija Kenjala iz „Nad lipom 35“, a pažljivijim pratiteljima televizijskih serija nije promaknuo ni u epizodnim ulogama „Ville Marije“, „Sve će biti dobro“, „Doline sunca“, „Hitne 94“ te humorističnih serija „Bračne vode“, „Bibin svijet“, „Zauvijek susjedi“… A i kazališni rad mu nije nepoznat, no televizija je, ipak, njegova prva i najveća ljubav.
Ako je prethodno zvučalo amaterski i populistički, dajmo i ozbiljniju dimenziju – Mario je redoviti član Hrvatskog društva filmskih djelatnika.
Glumio je u kratkom filmu „U tišini“ i prvom hrvatskom 3D animirano-igranom filmu „Smash“. Igrao je, također, u kazališnoj predstavi „Tri koraka do osmijeha“.
Iako nema formalno glumačko obrazovanje, Mario se svojim ustrajnim trudom i radom na svom glumačkom aparatu uspio nametnuti kao osoba koja je sposobna uspješno realizirati svaki zahtijevni glumački zadatak.
„Gluma je vještina koja se ne da naučiti u teoriji. Bitno je kvalitetno i detaljno promatrati ljude“- tvrdi Mario.
Vraćamo se na općepoznato; pobjednik je HRT-ovog Plesa sa zvijezdama (i inačice istog na OBN televiziji).
A osim kao sudionik showova, izbora, evenata i festivala, često im je i voditelj.

Ono manje poznato i pamtljivo sportska su znanja, vještine i pobjede.
Profesor tjelesne kulture, stručnjak za kondicijsku pripremu sportaša, osobni je trener i savjetnik. Fitness i pilates instruktor u nekoliko centara (First Fitness & Squash tower).
Redovito pohađa domaće i inozemne pilates & fitness konvencije/edukacije i kongrese jer smatra: „Dobri učitelji su istovremeno i dobri učenici!“- Također je i prezenter svojih treninga na pilates konvencijama i kongresima (MGM, Body&Mind).

Hobije i aktivnosti koje ga vesele nije zahvalno nabrajati, ali tek za primjer: kajaking, slobodno penjanje, treckking, alpsko i nordijsko skijanje, plivanje, vožnja biciklom, latino-američki i standardni plesovi…

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice