SPLIT - Manuka med

Virtualni jumbo plakati - Split - Manuka med

2533
iznajmljenih
Manuka med

Manuka med

Manuka med

Vrlo važna stvar je činjenica da nije svaki manuka med ljekovit.Samo onaj manuka med koji nosi oznaku UMF pogodan je za terapijsku uporabu!

UMF je kratica za Unique Manuka Factor. Što je viši UMF, veća je ljekovitost manuka meda. Manuka med vrsta je meda s najjačim protuupalnim djelovanjem te pomaže pri liječenju bakterija otpornih na antibiotike.

UMF je kratica za Unique Manuka Factor. UMF je zaštićeni znak kvalitete i terapijskog djelovanja UMF Honey Association-a i mogu ga koristiti samo oni proizvođači manuka meda koji zadovoljavaju najviše i najstrože kriterije kvalitete i izvrsnosti, te se njihov med podvrgava znanstvenim istraživanjima i mjerenjima.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice