ZAGREB - Magus Stroj

Virtualni jumbo plakati - Zagreb - Magus Stroj

2531
iznajmljenih
Magus Stroj

Magus Stroj

Magus Stroj

MAGUS STROJ d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu, pozicionirana kao autoritet na području prodaje i servisa građevinskih, industrijskih i poljoprivrednih strojeva, prodaju rezervnih dijelova te opreme za zaštitu na radu u Republici Hrvatskoj.

Magus stroj d.o.o. ovlašteni je zastupnik GreenMech strojeva koji su namijenjeni za usitnjavanje drvene mase te zbrinjavanje i recikliranje zelenog otpada.

Također, ovlašteni smo distributeri opreme zaštite na radu proizvođača i uvoznika LACUNA d.o.o.

Osim prodaje nudimo i usluge prijevoza te iznajmljivanja raznih vrsta strojeva i dodatne opreme.


Zašto MAGUS STROJ d.o.o.?

Kredibilitet dokazujemo kvalitetom, cijenom i brzinom obavljanja svakodnevnih poslova vezanih uz servis i isporuku rezervnih dijelova i strojeva. Ako tražite stroj, dijelove ili dodatnu opremu obratite se nama.

Prepustite nama da pronađemo idealno rješenje za Vaše potrebe.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice