BJELOVAR SJEVER - Ljevaonica Bjelovar d.o.o.

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar sjever - Ljevaonica Bjelovar d.o.o.

2514
iznajmljenih
Ljevaonica Bjelovar d.o.o.

Ljevaonica Bjelovar d.o.o.

Ljevaonica Bjelovar d.o.o.

Ljevaonica Bjelovar d.o.o. bilježi svoju povijesnu tradiciju osnivanjem još početkom 20-tog stoljeća nakon čega je slijedilo razdoblje u kojemu je ljevaonica stvarala svoju tržišnu poziciju i prepoznatljivost u proizvodnji odljevaka od sivog (SL) i nodularnog lijeva (NL) te legiranog lijevanog željeza, a s maksimalnim godišnjim kapacitetom od 10.000 tona odljevaka, ljevaonica se ubraja među veće proizvođače. S takvom tendencijom kontinuiranog napretka i razvoja te s primjenom novih tehnologija danas nastavljamo tu dugogodišnju tradiciju.

Današnje poduzeće (osnovano godine 1991.), organizirano je kao dioničko društvo u privatnom vlasništvu. Pozicioniranjem na domaćem tržištu stvorili smo preduvjete za poslovno-tehničku suradnju s inozemnim partnerima što Ljevaonici Bjelovar omogućuje da djeluje kao pouzdani poslovni partner.

Ljevaonica Bjelovar d.o.o.
Proizvodnja odljevaka iz sivog, nodularnog i legiranog lijevanog željeza.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice