ZAGREB - LED rasvjeta

Virtualni jumbo plakati - Zagreb - LED rasvjeta

2533
iznajmljenih
LED rasvjeta

LED rasvjeta

LED rasvjeta

Na hrvatskom tržištu postojimo već dvadeset godina. Prvi smo salon otvorili 1991. godine na Zagrebačkom Velesajmu. Tada smo u svojoj ponudi uz rasvjetna tijela imali i namještaj.

Međutim, s vremenom smo se orijentirali samo na rasvjetu i u tom se smjeru dalje specijalizirali. Godine 1999. preselili smo na novu, današnju lokaciju u Ozaljsku ulicu 75. U međuvremenu smo otvorili još dva izložbeno-prodajna salona (Savska 94 ,Tratinska 37 i Maksimirska 79 ) te smo svoju cjelokupnu ponudu upotpunili elektromaterijalom i profesionalnom rasvjetom.

Danas smo jedna od vodećih tvrtki na našem tržištu koja se bavi rasvjetnim tijelima i elektromaterijalom (prekidači,utičnice i kablovi).

U salonima Art-rasvjete možete pronaći rasvjetu za vanjsku (eksterijeri) i unutarnje (interijeri) uređenje privatnih i poslovnih prostora . Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih modela stajaćih, stolnih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije. Posebna je prednost u raznolikosti dizajna, pa svjetiljkama iz našeg salona možete opremiti vrlo moderno uređen prostor kao i onaj u klasičnom ili rustikalnom stilu.

Dizajnu je prilagođen i odabir materijala, pa se kod nas mogu naći izvedbe od kristala, stakla ili materijala nove tehnološke obrade u kombinacijama s drvom, plastikom, mesingom, niklom ...

Svoju ponudu Art-rasvjeta upotpunjuje i elektromaterijalom. Kod nas tako možete pronaći utičnice(utičnica ili priključnice), prekidače (prekidač), utikače (utikač ili utikači ), produžne kablove (produžni kabel) , elektrokablove i sve ostalo što je potrebno za postavljanje elektroinstalacija.

U ponudi su uglavnom najkvalitetniji proizvodi najpoznatijih talijanskih proizvođača rasvjetnih tijela:

LINEA LIGHT, FABBIAN, METALSPOT, MURANO DUE, I-LED, TRADDEL, LUCE ALTERNATIVE, GALLERY, MURANO ITRE, ORION, MASSIVE, EGLO, TRS, STEINEL, RUGGIU, NORDLUX, LIRIO, LUS, DIMCO, STARLICHT, PHILIPS, FOSCARINI, ARTEMIDE, PAULMANN, ESEO, FLOS, MODULAR, SLV, LEDINO, WOFI, PUK, PHILIPS, FARO, IDEAL LUX, INESLAMP, One-light....

i elektromaterijala:

VIMAR, BTICINO, SCHNEIDER, PROMIS, TEM, DUWI, LEGRAND, ELEKTROKONTAKT...

proizvođača žarulja:

PHILIPS, OSRAM, GE....


Po dogovoru nudimo usluge dostave i montaže te po potrebi izlazimo na teren, educiramo ljude i pomažemo u odabiru najpovoljnijih i najboljih rješenja za svoje klijente.

Cilj nam je daljnje usavršavanje u smjeru novih tehnologija i trendova u području rasvjetne tehnologije. Nadalje, želimo ulagati u svoje djelatnike, u njihovo usavršavanje i edukaciju kako bismo mogli što bolje pomoći u odabiru rasvjete za svoje klijente.

Garantiramo Vam visoku kvalitetu ponudbenog programa!

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice