VELIKA GORICA - Kupaonice MARGOR

Virtualni jumbo plakati - Velika Gorica - Kupaonice MARGOR

2531
iznajmljenih
Kupaonice MARGOR

Kupaonice MARGOR

Kupaonice MARGOR

Slijedeći zahtjeve vremena u kojem živimo Margor je proširio svoju ponudu energetskim pregledima i energetskim certificiranjem kuća i stanova. Svim svojim kljentima, koji se odluče za adaptaciju stana, kuće ili sanitranih prostora, nudimo ENERGETSKI CERTIFIKAT GRATIS!

Kupaonice Margor rezultat su dugogodišnjeg iskustva u projektiranju, opremanju i uređenju kupaonica. Pažljivim projektiranjem postiže se optimalno iskorištenje prostora, a izuzetno kvalitetnom i pedantnom izvedbom dugi vijek trajanja. Bogat izbor keramičkih pločica, sanitarija, kada, tuš kabina i kupaonskog namještaja izložen je u istoimenom salonu u Velikoj Gorici. Na Vaš poziv rado ćemo se odazvati, pregledati prostor, te besplatno napraviti procjenu cijene preuređenja kupaonice.

Prednost MARGOR energetskog certificiranja:

  • mogućnost plaćanja u više obroka
  • dobivanje besplatnog certifikata u slučaju ugovorenog preuređenja objekta (može se prenijeti i na kupca)
  • brzi rok izrade
  • posebni popusti vezani uz način plaćanja i rok izrade

Za više informacija, posjetite našu stranicu klikom na : Kupaonice MARGOR

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice