DELNICE - Kuća za odmor - Renata

Virtualni jumbo plakati - Delnice - Kuća za odmor - Renata

2531
iznajmljenih
Kuća za odmor - Renata

Kuća za odmor - Renata

Kuća za odmor - Renata

Kuća za odmor sa 3 zvijezdice ***

Naša kuća za odmor pruža Vam mogućnost obiteljskog odmora, vikende za razne proslave ili doček Nove godine. Ograđeni vrt te dječja igraonica dobar je odabir za roditelje i obitelji sa malom djecom. Udaljenost svega 100 m od rijeke kupe te uređeno kupalište, raj je za sve one željne mira i opuštanja.

Kuća je smještena u mjestu Sela Bosiljevska koje je nastanjeno vrijednim i gostoljubivim stanovnicima te se nalazi na svega oko 100m od rijeke Kupe.
Sa suprotne strane rijeke Kupe nalazi se Republika Slovenija čiji je prostor uz rijeku Kupu proglašen parkom prirode "Krajinski park Kolpa" što dovoljno govori o očuvanosti i bogatstvu naše prirode te vrijednostima koje pruža.

Želite li bijeg od gradske vreve, buke i užurbanosti ovo je područje idealan odabir za Vas . Ugodno opremljena kuća za odmor u kojoj najniža visina stropa iznosi 190cm okružena je zvukovima prirode koji pridonose potpunom opuštanju tijekom odmora.

Prostrana okućnica i natkrivena terasa koja Vam stoji na raspolaganju idealna su mjesta za druženje s obitelji.


Za više informacija posjetite našu stranicu klikom na:

Kuća za odmor "Renata"

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice