ZAPREŠIĆ - Krovna oprema - Gradnja krova

Virtualni jumbo plakati - Zaprešić - Krovna oprema - Gradnja krova

2533
iznajmljenih
Krovna oprema - Gradnja krova

Krovna oprema - Gradnja krova

Krovna oprema - Gradnja krova

Mlada tvrtka koja je sa radom u Hrvatskoj počela 2008 godine kao predstavnik renomiranog njemačkog proizvođača krovne opreme i izolacija Eurovent.

Iako relativno kratko na našem tržištu kvaliteta Eurovent-a je vrlo brzo prepoznata od strane velikog broja korisnika koji su mu poklonili svoje povjerenje kod gradnje vlastitog doma.. Flexibilnost, kontinuirano unapređivanje asortimana i usluge te kvaliteta proizvoda koji zastupaju prepoznati su od strane njihovih brojnih poslovnih partnera s kojima uspješno surađuju i razvijaju partnersku suradnju. Usmjereni su na tržišne potrebe i kontinuirano se radi na uvođenju novih proizvoda i poboljšanju konkurentske sposobnosti u namjeri da budu prepoznati kao najoptimalniji izbor za sve trenutne i buduće kupce.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice