ZAGREB CENTAR - Končić d.o.o.

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Centar - Končić d.o.o.

2533
iznajmljenih
Končić d.o.o.

Končić d.o.o.

Končić d.o.o.

Končić d.o.o. je danas zastupnik kompletnog proizvodnog programa plamenika renomirane tvrtke Riello, čiji smo i ovlašteni serviseri.

Obrtnička radiona KONČIĆ FRANJO osnovana je u Zagrebu daleke l928. godine kao stolarska radiona. Poslovala je bez prekida 40 godina s više i ili manje uspjeha, ovisno o prilikama i vremenu u kojemu se je tada živjelo.

Usprkos velikim poteškoćama izazvanim ekomomskim i drugim neprilikama firma je postigla veliki ugled i i pristojam uspjeh.

Tvrtka Riello ima bogatu povijest, a danas su jedan od najinovativnijih i najkvalitetnijih proizvođača opreme za grijanje.

www.koncic.hr

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice