ZAGREB - Kolačići sreće

Virtualni jumbo plakati - Zagreb - Kolačići sreće

2531
iznajmljenih
Kolačići sreće

Kolačići sreće

Kolačići sreće

Ako ste ikada posjetili kineski ili japanski restoran, na kraju obroka Vas je najvjerojatnije dočekao kolačić sudbine. Maleni srećonoša preko kojeg su se u davnoj povijesti vodili ratovi, danas je ovdje samo da Vama uljepša dan.

Modernija verzija kolačića sudbine otkrit će Vam gotovo sve: od svevremenskih citata i beskrajnih savjeta, do unikatnih poruka, mudrosti i šala. Neke tvrtke preko njih čak dijele sa nama svoje poslovne savjete ili male uspješne trikove. Mladići preko njih predlažu brakove, obitelji, prijatelji i djeca razmjenjuju šaljive poruke...

Za koji god oblik oglašavanja ili zabave se odlučili, mi ćemo se pobrinuti da budete viđeni i čitani. Možda netko baš u Vašem kolačiću, u svojem omiljenom kafiću... pronađe što je tražio.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice