VRBOVEC - Klub D - caffe bar

Virtualni jumbo plakati - Vrbovec - Klub D - caffe bar

2533
iznajmljenih
Klub D - caffe bar

Klub D - caffe bar

Klub D - caffe bar

KLUB D osnovan je 13.09.1996. godine - PETAK. Ideja se rodila nakon dugogodišnjeg rada kao Dee Jay-a po raznim klubovima uz podršku obitelji u čijem je vlasništvu.

KLUB D ima stalno zaposlena dva muška konobara te jednu žensku osobu na čiščenju prostorija.

KLUB D ima dva D.J.-a koji uređuju raznovrsne programe kao dopuna party-ima, isključivo sa domačom i stranom dance, house i r'n'b glazbom.

KLUB D nudi razna alkoholna i bezalkoholna pića domačeg i stranog podrijetla, tople napitke, koktele te u posebnoj ponudi vino obitelji Crneković.

KLUB D posluje na adresi Trg Slobode 6, 10342 DUBRAVA, sastoji se od cca 50m2 zatvorenog prostora + terasa sa pogledom na park u središtu mjesta.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice