ZAGREB ZAPAD - Klavirkord

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Zapad - Klavirkord

2530
iznajmljenih
Klavirkord

Klavirkord

Klavirkord

Naša primarna djelatnost su usluge vezane uz servis i održavanje glazbenih instrumenata poput klavira i pijanina, čembala, crkvenih orgulja i harmoniuma. Vršimo također i manje popravke na harmonikama.

Naše usluge moguće je dobiti na prostoru cijele Hrvatske, Slovenije, Austrije te Bosne i Hercegovine, gdje imamo višegodišnju suradnju s mnogim glazbenim školama, koncertnim dvoranama, crkvama, raznim kulturnim društvima i institucijama...

Marko Pavlinić, graditelj orgulja i klavira, posvetio je čitav svoj život orguljama i klavirima. Nakon mnogih godina iskustva u struci 1989. godine otvara vlastiti obrt pod nazivom KLAVIKORD. Bavi se ugađanjem i servisiranjem te obnovom klavira i pianina, gradnjom i obnovom orgulja i harmoniuma.

Zlatko Pavlinić, od malih nogu pomaže ocu Marku, u poslovima vezanima uz orgulje i klavire.. tako je ućeći od majstora graditelja orgulja i sam posvetio svoje djelovanje toj struci. Preuzima obiteljski obrt na sebe 2001. godine te zajedno s Markom nastavlja obiteljsku tradiciju.

Nakon ukupno 22 godine samostalnog prisustva u svijetu "tipaka", od lipnja 2011.godine mijenjamo naziv obrta u GLAZBENI ATELIER PAVLINIĆ, te smo na novoj lokaciji otvorili novi restauratorski atelier i izložbeni salon za glazbene instrumente s tipkama. Pozivamo Vas da nas posjetite u našoj maloj glazbenoj oazi...

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice