SLAVONSKI BROD - Iskra delikatese

Virtualni jumbo plakati - Slavonski Brod - Iskra delikatese

2531
iznajmljenih
Iskra delikatese

Iskra delikatese

Iskra delikatese

Mi smo obiteljska tvrtka sa dugogodišnjom tradicijom koja se iz trgovine i pekarnice razvila u proizvođača raznih vrsta delikatesa rađenih po originalnoj recepturi. Pripravljanje slastica naš je velik užitak, a u isto vrijeme mašta je naša nit vodilja za vaše savršeno zadovoljstvo. Naše delikatese poznate su po svojoj tradiciji i profinjenom okusu. Sve slastice radimo od svježih sastojaka po originalnim recepturama i novim slastičarskim trendovima.

Naša proizvodnja, osim kruha i ostalih pekarskih proizvoda, sastoji se od proizvodnje kolača i torti, sladoleda, čokolada i pralina. Uz proizvodnju, u našem prodajnom programu nudimo i vrhunska voćna vina, likere i rakije domaćih proizvođača koji se ne mogu pronaći po trgovačkim lancima i marketima.

Magičan kutak Iskra Delikatese, smješten u užem centru Slavonskog Broda, u ulici Andrije Štampara 63, dovesti će vas do novih ukusa, suptilno će vam probuditi emocije iz djetinjstva, dok uživate magiju najfinijih zrna belgijske čokolade. Rapsodija okusa.

Visoka kvaliteta proizvoda, eksperimentiranje s novim okusima, a u isto vrijeme vjernost tradiciji čine nas posebnim i prepoznatljivim. Posjetite nas i uvjerite se!

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice