BJELOVAR SJEVER - Image Enter d.o.o.

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar sjever - Image Enter d.o.o.

2531
iznajmljenih
Image Enter d.o.o.

Image Enter d.o.o.

Image Enter d.o.o.

Cijenjeni partneri i prijatelji, tijekom proteklih pet godina, Image-Enter se na tržištu profilirala u području distribucije informatičkih proizvoda vodećih svjetskih proizvođača.

Naša je ponuda do sada obuhvaćala hardver i softver, a usluge koje smo nudili zaokruživale su ponudu "pakiranih proizvoda".
Iako IT distribucija ostaje naša primarna djelatnost, kako se potrebe i zahtjevi tržišta - pa tako i naših partnera - mijenjaju, svoju smo djelatnost proširili na distribuciju IT proizvoda i usluga.

Naime, zadovoljiti kupca samo prodajom proizvoda nikada nije bilo dovoljno, no danas je to postalo gotovo nemoguće. Prednost su počele stjecati i u budućnosti će imati samo one tvrtke koje kupcu ne prodaju proizvod, već rješenje za njegovu poslovnu potrebu ili problem. Iz te činjenice proizlazi zahtjev naših partnera da našu ponudu proizvoda upotpunimo i znanjima o projektiranju, implementaciji, održavanju i korištenju tih proizvoda u sklopu konačnog rješenja. Firma danas broji 8 zaposlenika. Rad na web stranicama nikada nije dovršen, no truditi ćemo se i neprestano ih nadopunjavati i usavršavati, kako bi Vam bile od što veće koristi.

U tome se radujemo Vašoj pomoći! S poštovanjem, Ivan Turkalj direktor IMAGE ENTER d.o.o

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice