ZAGREB CENTAR - Hrvatsko Sunce

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Centar - Hrvatsko Sunce

2533
iznajmljenih
Hrvatsko Sunce

Hrvatsko Sunce

Hrvatsko Sunce

Sustav kontrole „Hrvatsko sunce“ osmislili su agronomski i ekonomski stručnjaci na poticaj kvalitetnih domaćih proizvođača koji žele neovisnu potvrdu kvalitete, sigurnosti i hrvatskog podrijetla za svoje proizvode.

Žig Sustava kontrole „Hrvatsko sunce“ jamči kupcima kupovinu proizvoda hrvatskih proizvođača koji je u svim fazama proizvodnje, transporta i stavljanja na tržište nadzirana od strane uglednih hrvatskih stručnjaka (doktora i sveučilišnih nastavnika pojedinih poljoprivrednih specijalnosti), te čiji su uzorci kontrolirani u ovlaštenim inozemnim i domaćim laboratorijima.

Na taj način kontrolira se zdravstvena ispravnost takvih proizvoda i jamči se da njihovom proizvodnjom nije došlo do onečišćenja okoliša.

Postanite naš partner i steknite prednost pred konkurencijom.

Skupni marketing proizvoda oznake „Hrvatsko sunce“ olakšava Vam probijanje na tržištu.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice