PETRINJA - HRVAČKI ŠPORTSKI KLUB GAVRILOVIĆ

Virtualni jumbo plakati - Petrinja - HRVAČKI ŠPORTSKI KLUB GAVRILOVIĆ

2531
iznajmljenih
HRVAČKI ŠPORTSKI KLUB GAVRILOVIĆ

HRVAČKI ŠPORTSKI KLUB GAVRILOVIĆ

HRVAČKI ŠPORTSKI KLUB GAVRILOVIĆ

Tradicija hrvanja stara je koliko i ljudska civilizacija. Početni oblici su vezani za životne, a zatim vojne potrebe, gdje su borilačke aktivnosti služile kao psihofizička priprema za podizanje radne i borbene sposobnosti.

Hrvanje je pojedinačna disciplina : u borbi sučelice sudjeluju dva borca čiji je cilj protivnika savladati koristeći različite zahvate, a zabranjeni su udarci glavom, laktovima i nogama.

Danas su najrasprostranjeniji klasični ili grčko-rimski i slobodni stil u hrvanju, koji su u stalnom programu Olimpijskih igara. U Hrvatskoj i u Hrvačkom športskom klubu Gavrilović se oduvijek i osmišljeno njeguje hrvanje grčko-rimskim načinom.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice