GOSPIĆ - Hotel “Stara Lika”

Virtualni jumbo plakati - Gospić - Hotel “Stara Lika”

2533
iznajmljenih
Hotel “Stara Lika”

Hotel “Stara Lika”

Hotel “Stara Lika”

Hotel je smješten u samom centru grada Gospića. Zahvaljujući idealnom položaju Gospića, u samom srcu Hrvatske te u blizini nekoliko nacionalnih parkova pruža Vam idealno polazište za njihov posjet.

Suvremeno ozračje u elegantnom prostoru, spoj klasične profinjenosti i moderne udobnosti uz visoko personaliziranu i besprijekornu uslugu te pomno biranu gastronomsku ponudu, pružit će Vam odmor i uživanje za um i tijelo.

Objekt je izgrađen početkom XIX.st. te se nalazi u kategoriji zaštićenog povijesnog i kulturnog dobra. Već 1907. godine spominje se kao Hotel “Lika” te sljedećih pola stoljeća predstavlja centralno mjesto kulturnog i društvenog života grada što duguje između ostalog i svojom lokacijom u samom središtu povijesne jezgre, nasuprot gospićke katedrale. Nakon dugogodišnjeg zapuštanja i gubljenja nekadašnjeg statusa, prije nekoliko godina krenulo se u potpunu renovaciju hotela kako bi ponovno vratio stari sjaj i značaj.

Potpuno obnovljen prema najvišim standardima, hotel je svoja vrata ponovno otvorio 2017. godine.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice