ZAGREB ISTOK - Hotel Calypso

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Istok - Hotel Calypso

2531
iznajmljenih
Hotel Calypso

Hotel Calypso

Hotel Calypso

Hotel Calypso*** izgrađen je na temelju dugogodišnje tradicije restorana Calypso.

Mali smo obiteljski apart hotel i raspolažemo sa vrhunski opremljenim sobama i apartmanima.

Hotel Calypso*** savršen je za Vaše poslovne partnere, kao i za turističke putnike. Također, vodimo brigu o gostima s posebnim potrebama; osigurali smo im potreban prilaz i prilagodili im sobu.

U ugodnoj atmosferi restorana i prekrasnim vrtnim paviljonima ugodnima za druženje i opuštanje, doživite čari domaće kuhinje i svojim poslovnim partnerima pružite nezaboravan gastronomski i enološki doživljaj. Restoran je kapaciteta 200 stolica. Za Vas organiziramo poslovne domjenke, večere, prezentacije i druge vrste proslava.

Za sve goste osiguran je besplatan parking kapaciteta do 100 vozila ili nekoliko autobusa te je u potpunosti pod video nadzorom.

Recepcija hotela otvorena je od 0-24 i spremna Vas je primiti u bilo kojem trenutku.

Vaše zadovoljstvo, naša je misija. Očekujemo Vas i veselimo se Vašem dolasku.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice