ZAGREB ČRNOMEREC - HENA COM d.o.o.

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Črnomerec - HENA COM d.o.o.

2531
iznajmljenih
HENA COM d.o.o.

HENA COM d.o.o.

HENA COM d.o.o.

Hena com kao izdavačka kuća djeluje od 1995. godine.

U proteklih dvadesetak godina objavili smo veliki broj naslova: knjige istaknutih i nagrađivanih domaćih i svjetskih književnika, publicistička djela, vrijedne koprodukcije, knjige za djecu i priručnike o zdravlju. Našim programom postali smo prepoznatljivi na domaćem tržištu prodaje knjiga, a pažljivim odabirom autora knjiga i naslova stekli smo naklonost i lojalnost čitatelja.

Pored bogatog izbora kvalitetnih knjiga i uspješnica iz strane književnosti, naš izdavački program upotpunjen je dvjema novim bibliotekama u kojima objavljujemo knjige hrvatskih pisaca i autora iz regije. U Nokautu objavljujemo isključivo prozu – romane i zbirke priča, a Verbarij je zamišljen kao biblioteka šireg konteksta u kojoj ćemo uz romane i priče objavljivati eseje, drame, kolumne i druge forme.

U nastanku knjige podržavamo timski rad jer na taj način stvaramo pozitivno ozračje u kojem knjiga ne postaje tek puka roba već proizvod s dušom. Mi posredujemo između onih koji pišu i onih koji čitaju te tako pomažemo da knjige postanu mjesto susreta pisca i čitatelja. Svaka nova knjiga utire put nekoj drugoj, a nas ti putovi neizmjerno vesele. Na taj način svoju strast prema literaturi dijelimo sa svima koji znaju vrijednost dobre knjige.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice