ZAGREB SESVETE - hd.hr

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Sesvete - hd.hr

2531
iznajmljenih
hd.hr

hd.hr

hd.hr

HD - Hrvatsko drvo je internetski portal drvne struke i sektora proizvodnje namještaja
• Web portal HD Hrvatsko drvo funkcionira kao dnevno aktualni medij, on line prezentacija svih dionika hrvatske drvno-prerađivačke industrije, odnosno cjelokupnog sektora na način da je svakom poduzeću, obrtu i pojedincu u Hrvatskoj koji posluje unutar drvne branše omogućena besplatna registracija i predstavljanje njegova poduzeća/tvrtke/firme/obrta. Tako je web portal ujedno i katalog svih gospodarskih subjekata branše.
• Težište sadržaja internetskog portala HD Hrvatsko drvo je prezentacija proizvoda i usluga svih poduzeća hrvatske drvne branše.
• Portal HD – Hrvatsko drvo objedinjuje ponudu hrvatskih tvrtki iz područja drvnog sektora i proizvodnje namještaja, namjenjenu najširem krugu korisnika, profesionalaca B2B ali i krajnjih potrošača.
• Sve što se značajno i zanimljivo dogodi u branši, u hrvatskom drvnoprerađiovačkom sektoru, objavljuje se na portalu HD Hrvatsko drvo.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice