BJELOVAR - Had d.o.o. Programi za knjigovodstvo i računovodstvo

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar - Had d.o.o. Programi za knjigovodstvo i računovodstvo

2533
iznajmljenih
Had d.o.o. Programi za knjigovodstvo i računovodstvo

Had d.o.o. Programi za knjigovodstvo i računovodstvo

Had d.o.o. Programi za knjigovodstvo i računovodstvo

HAD d.o.o. Bjelovar je tvrtka koja od osnivanja, pruža usluge vezane uz informatičke sustave, prvenstveno distribuciju i implementaciju programa za računovodstvo i knjigovodstvo.

Program 4D Wand
Izrađen je modularno, tako da se svaki modul može koristiti kao odvojena aplikacija.
Jedna od najvećih prednosti ovog sustava je prilagodljivost željama korisnika. Artikli i materijali mogu se klasificirati na način koji najviše odgovara korisniku, te odabrati parametre koji su interesantni samo njemu.
Omogućuje vrlo jednostavne izvještaje poslovanja vašeg poduzeća, što vam omogućuje brže donošenje važnih i dugoročnih poslovnih odluka.

Program HAX
Osnovni zadatak sustava za upravljanje proizvodnjom HAX je planiranje proizvodnje i praćenje proizvodnje u tehnološkom i financijskom segmentu.
Sveobuhvatnost sustava kreće od određivanja kapaciteta tvrtke, njene ispravne organizacijske strukture, određivanja točke isplativosti svakog proizvoda, izrade plana interne kontrole, postkalkulativne analize pa sve do pomoći pri uvođenju nekih od danas standardnih sustava kvalitete i kontrole.

Obratite nam se s povjerenjem
HAD d.o.o. Bjelovar
Andrije Hebranga 5, Bjelovar

tel: 043/225-255
fax: 043/225-256

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice