ZAGREB CENTAR - Gastroenterološka ordinacija s ultrazvučnom dijagnostikom abdomena

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Centar - Gastroenterološka ordinacija s ultrazvučnom dijagnostikom abdomena

2530
iznajmljenih
Gastroenterološka ordinacija s ultrazvučnom dijagnostikom abdomena

Gastroenterološka ordinacija s ultrazvučnom dijagnostikom abdomena

Gastroenterološka ordinacija s ultrazvučnom dijagnostikom abdomena

U Gastroenterološkoj ordinaciji radi dugi niz godina od 1996 g. iskusni liječnik specijalist Interne medicine i gastroenterologije s hepatologijom, dr. Vladimir Šalamon, koji je osnivač i vlasnik ordinacije, a odnedavno mu se pridružila i dr. Iva Bajić, specijalizant na zadnjoj 5. godini specijalizacije iz Interne medicine, gastroenterologije s hepatologijom.

Zašto odabrati našu ordinaciju s gastroenterološkom endoskopskom dijagnostikom, ultrazvučnom i laboratorijskom dijagnostikom?

Zato što u našoj ordinaciji njegujemo individualni i personalizirani pristup pacijentu, gdje se određene tegobe pacijenta ne promatraju kao zaseban problem nego se dijagnosticiraju, obrađuju i liječe u kontekstu cjelokupnog kako tjelesnog tako i psihičkog stanja pacijenta, koje ponekad može u današnjem užurbanom i stresnom stilu života biti uzrok određene simptomatologije. Dr. Šalamon i dr. Bajić izvrstan su tim koji usko surađuje, a povezuje ih znanje, iskustvo, posvećenost poslu, mladenačka energija i entuzijazam koju svakodnevno primjenjuju u poslu.

Detaljnije informacije možete pogledati klikom na www.ultrazvuk-gastroenterologija.hr

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice