ZAGREB PODSLJEME - Galerija suvremene umjetnosti

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Podsljeme - Galerija suvremene umjetnosti

2533
iznajmljenih
Galerija suvremene umjetnosti

Galerija suvremene umjetnosti

Galerija suvremene umjetnosti

Organiziramo kreativne likovne radionice za djecu, mlade i odrasle, izložbe, posjete galerijama, proslavu rođendana…

Galerija suvremene umjetnosti VIVODA , koju predvodi akademska slikarica Andreja Vivoda sa suradnicima, bavi se i likovnim opremanjem interijera! Povjerite nam vaš stan, poslovni prostor, apartmane da ih likovno nadopunimo i opremimo.

U definiranju djelatnosti galerije VIVODA polazimo od umjetnosti koja se događa sada sa svim svojim dvojnostima u odnosu s prošlošću, ali isto tako i u odnosu na budućnost.

Naglasak je na umjetničkom svaralaštvu, od najranijeg likovnog odgoja, hobi likovnih radionica za odrasle, do prezentacije i prodaje, i to od tradicionalnih do eksperimentalnihoblika likovnog stvaranja i izraza.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice