SISAK - FRIGO-TEH d.o.o.

Virtualni jumbo plakati - Sisak - FRIGO-TEH d.o.o.

2531
iznajmljenih
FRIGO-TEH d.o.o.

FRIGO-TEH d.o.o.

FRIGO-TEH d.o.o.

Frigo-teh d.o.o. osnovan je 2007. god. s vizijom poslovnog rasta u području klimatizacije. U siječnju 2014. firma se počinje razvijati na tržištu Hrvatske s težnjom za proširenjem i na cjelokupnu regiju u području protupožarnih sprinkler sistemima i procesne industrije.

Za uspješno poslovanje firme zahvalni smo našim partnerima koji su nam ukazali povjerenje, a koje nastojimo svakodnevno opravdati našom pouzdanošću, otvorenom komunikacijom i prilagodbom poslovnom okruženju.

Zastupnici smo firme Ayvaz koja je počela s radom 1948.god. Odlikuju se profesionalnim pristupom i kvalitetom svojih proizvoda.

Adresa: Ul. Josipa Jurja Strossmayera 60, 44000 Sisak, Hrvatska

Posjetite nas na stranici www.frigoteh.com

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice